BIOREVITALISAATIO lisätietoa +358 40 968 1999 | chat

 
messenger_edited.png

Nyt myös osamaksu Klarna In-store mahdollisuus

Biorevitalisaatio kasvot ja kaula - 195 €


Sarjahoito x3 kasvot ja kaula - 495 €

 

Nuorekas, syväkosteutettu ja heleämpi iho

Biorevitalisaatiossa ihoon viedään pinnallisina pistoksina hyaluronihappoa sekä ihoa ravitsevia hoitoaineita mesoneulaa apuna käyttäen.

 

Hoito elvyttää ja napakoittaa ihoa, parantaa ihon väriä ja sävyä sekä tasoittaa juonteita. Hoidon on todettu lisäksi aktivoivan ihon omaa luonnollista uusiutumisprosessiaan. Hoito on täydellinen kuivan, samean ja veltostuneen ihon pelastaja!

Hoidon aikana käytetään puuduttavaa voidetta. Mesoneula on itsessään kuitenkin niin pieni ja lyhyt, että moni sietää pistoksia myös ilman puudutettakin.

Hyaluronin lisäksi ihoon viedään vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja sekä peptidejä. Kun hoidossa käytetään hyaluronihapon lisäksi myös muita hoitavia aineita, puhutaan tästä myös yleisesti nimellä mesoterapia.

Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa jo muutamien päivien jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jonka jälkeen yksittäistä ylläpito käsittelyä 1-2 kertaa vuodessa. Nuoremmalle (alle 40-vuotiaalle) jo yksi hoitokerta voi olla riittävä.

Hoidon allergia- ja hylkimisreaktioiden riski on pieni, koska hoidossa käytetään iholle luonnollista hyaluronihappoa.

Heti pistosten jälkeen iholla näkyy pieniä papuloita, pistoskohta punoittaa hetken ja osaan pistokohdista saattaa kertyä verta. Lopulliset yksittäiset pienet jäljet ja näppylät katoavat kuitenkin muutamassa päivässä. Hoidon jälkeisenä päivänä meikin käyttäminen on sallittua. Mustelmat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Lisätietoa

Hoitomuoto tunnetaan myös nimellä ”skinbooster” "biolifting" tai "mesoterapia".

 

Hoito soveltuu lähtökohtaisesti kaiken ikäisillä ja kaikille ihotyypeille. Hoito ei kuitenkaan anneta raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on autoimmuunisairauksia aktiivissa vaiheessa, vakavia allergioita tai käynnissä olevia tulehdusprosesseja. Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys, allergiat tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

 

Ostamalla sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana käy käteinen sekä tavanomaiset pankki- ja luottokortit. (Visa, Mastercard, American Express) sekä vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store.

 

Lämpimästi tervetuloa studioomme nuortumaan!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus viimeistään vuorokautta aiemmin. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

Maksimoi ja ylläpidä hoitotuloksia tehokkailla V 10 Plus ihonhoitosarjan tuotteilla >

Studiossa on käytössä          Caregen Nordicin AQUASHINE -tuotteet. Voit tutustua tuotteisiin lisää täältä >>

+358 40 968 1999

 puhelu tai tekstiviesti

SILK - STUDIO

HITSAAJANKATU 6 
00810 HELSINKI

AVOINNA

MA - PE 10:00 - 20:00

LA 12:00 - 18:00

SU  00:00 - 00:00

Odotus ala-aulassa. Oven avaus klo 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin ajanvarauksen numerosta +358 40 968 1999.

 

SEURAA

  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 Silk-Studio

TAVOITA