Skinboosters

Lisätietoa +358 40 968 1999,

chat

messenger_edited.png
Biorevitalisaatio, mesoterapia
Biorevitalisaatio, mesoterapia

Revofil Aquashine

press to zoom
Biorevitalisaatio, mesoterapia
Biorevitalisaatio, mesoterapia

Hoidossa hyaluronin lisäksi ihoon viedään vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja sekä peptidejä. (linkki)

press to zoom
Biorevitalisaatio, mesoterapia
Biorevitalisaatio, mesoterapia

Revofil Aquashine

press to zoom
1/2

Skinbooster kasvot ja kaula - 195 €

Sarjahoito x3 kasvot ja kaula - 495 €

Nuorekas, syväkosteutettu ja ihanan heleä

Skinbooster-hoidossa ihoon viedään pinnallisina pistoksina hyaluronihappoa sekä ihoa ravitsevia hoitoaineita mesoneulaa apuna käyttäen.

 

Hoito elvyttää ja napakoittaa ihoa, parantaa ihon väriä ja sävyä antaen sille luonnollisen hohteen sekä tasoittaa juonteita. Hoidon on todettu lisäksi aktivoivan ihon omaa luonnollista uusiutumisprosessiaan. Hoito onkin täydellinen kuivan, samean ja veltostuneen ihon pelastaja.

Hoidon aikana käytetään puuduttavaa voidetta. Mesoneula on itsessään kuitenkin niin pieni ja lyhyt, että moni sietää pistoksia myös ilman puudutettakin.

Hyaluronin lisäksi ihoon viedään vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja sekä peptidejä. Kun hoidossa käytetään hyaluronihapon lisäksi myös muita hoitavia aineita, puhutaan tästä myös yleisesti nimellä mesoterapia.

Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa jo muutamien päivien jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jonka jälkeen yksittäistä ylläpito käsittelyä 1-2 kertaa vuodessa. Nuoremmalle (alle 40-vuotiaalle) jo yksi hoitokerta voi olla riittävä.

Hoidon allergia- ja hylkimisreaktioiden riski on pieni, koska hoidossa käytetään iholle luonnollista hyaluronihappoa.

Heti pistosten jälkeen iholla näkyy pieniä papuloita, pistoskohta punoittaa hetken ja osaan pistokohdista saattaa kertyä verta. Lopulliset yksittäiset pienet jäljet ja näppylät katoavat kuitenkin muutamassa päivässä. Hoidon jälkeisenä päivänä meikin käyttäminen on sallittua. Mustelmat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Lisätietoa

Hoitomuoto tunnetaan myös nimellä ”biorevitalisaatio” "biolifting" tai "mesoterapia".

Studiossa on käytössä Caregen Nordicin AQUASHINE -tuotteet. Tutustua tuotteisiin lisää

- Revofil Aquashine

- Aquashine BR

Hoito soveltuu lähtökohtaisesti kaiken ikäisillä ja kaikille ihotyypeille. Hoito ei kuitenkaan anneta raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on autoimmuunisairauksia aktiivissa vaiheessa, vakavia allergioita tai käynnissä olevia tulehdusprosesseja. Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys, allergiat tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

 

Ostamalla sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa studioomme nuortumaan!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.