CARBON LASER KUORINTA lisätietoa +358 40 968 1999

Puhtaan ja hehkuvan ihon salaisuus

CARBON LASER KUORINTA - 99 €

CARBON SARJAHOITO x 3 - 239 € | 79 krt.

Hoidon kulku

Carbon -kasvohoito on suunniteltu erityisesti rasvaisen ihon sekä mustapäiden ja laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hoidon teho perustuu iholle levitettävään nestemäiseen hiilen sekä laservalon tuottamaan lämpöenergiaan. Nestemäinen hiili imee alussa rasvaa ja epäpuhtauksia syvältä ihohuokosista itseensä. Myöhemmin laserin kulkiessa hoitoalueen yli hiilihiukkaset reagoivat valoon ja tuhoutuvat ottaen mukanaan kuolleita ihosoluja, epäpuhtauksia ja rasvaa syvältä ihohuokosista vahingoittamatta kuitenkaan ihokudoksia. Kasvohoidon jälkeen iho on välittömästi virkeämmän ja tasaisemman näköinen sekä pehmeän tuntuinen. Hoito sopiikin myös ihon kuorimiseen ja virkistämiseen, vaikka iholla ei juurikaan olisi epäpuhtauksista johtuvia ongelmia.

 

Nuorentavat ja puhdistavat vaikutukset

Carbon -kasvohoito rauhoittaa talirauhasia, jolloin ihon rasvantuotanto vähenee ja ihohuokosiin kerääntyvien epäpuhtauksien määrä pienenee. Hoidon myötä myös aknea aiheuttavien bakteerien määrä vähenee ihossa. Laservalon tuottama lämpöenergia aktivoi lisäksi samalla ihon syvimpiä kerroksia ja edistää näin ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Ajan kanssa ihosta tulee entistä kiinteämpi, elastisempi ja täyteläisempi.

Parhaan tuloksen saat noudattamalla kasvohoidon jälkeen ihotyypillesi sopivia ihonhoitorutiineja. Ihoa on hyvä suojata myös auringolta. Tulosten maksimoimiseksi suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa. Sarjahoidon hoitoväli on 2-3 viikkoa.

Lisätietoa

Carbon -kasvohoito tunnetaan myös nimillä "Carbon laser peel", "Hollywood Laser Facial", "Hollywood Peel" tai"Black Doll Facial". Suomessa hoitoa kutsutaan myös "Hiilikuorinnaksi".

Hoito soveltuu ihotyypeille I-III ja voidaan suorittaa mille tahansa ihoalueelle. Hoito sopii myös herkälle iholle.

 

Kuorivan kasvohoidon jälkeen hoitoalueella tyypillisesti esiintyy hetkellistä punoitusta ja kevyt turvotus voi olla mahdollista. Lisäksi iho saattaa reagoida herkemmin ärsykkeisiin ja rasvoittua nopeammin seuraavien päivien aikana. Tämä on normaalia ihon korjatessa itseään hoidon jälkeen. Kasvohoidon ihoa sisältä puhdistavat tulokset ovat nähtävissä ensimmäisen viikon jälkeen.

Ostamalla sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana käy käteinen sekä tavanomaiset pankki- ja luottokortit. (Visa, Mastercard, American Express) sekä vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store.

 

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus viimeistään vuorokautta aiemmin. Peruuttamatta jäänestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

 

 

 

Maksimoi hoitotulokset tehokkailla V 10 Plus ihonhoitosarjan tuotteilla >

+358 40 968 1999

+358 40 968 0908

SILK - STUDIO

HITSAAJANKATU 6 
00810 HELSINKI

AVOINNA

MA - PE 10:00 - 20:00

LA 12:00 - 18:00

SU  00:00 - 00:00

Oven avaus klo 16:00 jälkeen
ja viikonloppuisin ajanvarauksen
numerosta +358 40 968 1999

 

SEURAA

  • Facebook
  • Instagram

Ⓒ 2021 Silk-Studio Helsinki. All rights reserved.

TAVOITA