top of page

BROWS "3d hair stroke", "powder brows"

Kestopigmentointi
Microblading, poweder-brows, 3d hair strokes | Silk-Studio Helsinki

 

BROWS - Kulmien kestopigmentointi

Kulmien kestopigmentointi "Hair stroke" ja puuteritekniikalla tai näiden yhdistelmällä - 295 €*

*Hinnasisältävät maksuttoman vahvistuskäynnin. Palvelukieli englanti. WhatsApp info +358 40 968 1999.

Hoidon kulku

Hoito aloitetaan keskustelemalla asiakkaan toiveista kulmien suhteen. Tämän jälkeen kulmat piirretään ja varmistetaan haluttu koko. Huolellisen suunnittelun jälkeen aloitetaan kestopigmentointi. Pigmentoinnin yhteydessä käytetään puudutta.

Hoito kestää tyypillisesti useamman tunnin. Jokainen karvanveto prosessin aikana suunnitellaan ja esipiirretään kulmiin ennen näiden pigmentointia. Työskentelyn aikana voit halutessasi rentoutua esimerkiksi kuuntelemalla lempi kirjaasi tai musiikkia nappikuulokkeiden kanssa.

Hoidon lopuksi saat mukaasi hoito-ohjeet, joiden tarkka noudattaminen hoitojakson aikana takaa hyvän kestopigmentointituloksen. Samalla varaamme ajan vahvistushoitoon.

 

Vahvistushoito tehdään reilun kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä, koska sävy vaalenee tyypillisesti 20-60 prosenttia ensimmäisen hoidon jälkeen. Vahvistushoidon tarkoitus onkin viimeistellä ja tasata väri ja ohuiden karvanvetojen kestävyys kulmissa.

 

Kestopigmentointitulos pysyy tyypillisesti 1-3 vuotta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

Lisätietoa

Ennen kestopigmentointiin saapumista ei tarvitse tehdä mitään esivalmisteluja, mutta auringonotto ja solarium ei ole sallittua kolmeen viikkoon ennen käsittelyä.

 

Hengitystieinfektiot (yskä, nuha, kuume) tai aktivoitunut huuliherppes estävät kuitenkin hoidon tekemisen, joten olethan hyvissä ajoin yhteydessä toimenpideajan siirtämiseksi, jos et koe oloasi terveeksi.

 ! Jos olet aikaisemmin ottanut pigmentoinnin kulmiisi toisaalla, tulee pigmenttiväri mahdollisesti poistattaa ennen kuin voimme suorittaa hoidon. Myöskään esimerkiksi microblading kulmien päälle emme suorita muita pigmentointeja. Haluamme näillä reunaehdoilla taata parhaan mahdollisen laadun.

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express) tai MobilePay. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

bottom of page