PRP Vampyyrihoito

Lisätietoa +358 40 968 1999,

messenger_edited.png

chat

PRP Vampyyrihoito
PRP Vampyyrihoito

PRP - Luonnollinen Anti-age hoito.

press to zoom
PRP Vampire Facial
PRP Vampire Facial

PRP offers natural and long lasting results.

press to zoom
Hiuspohjan PRP hoito
Hiuspohjan PRP hoito

Hiuspohjassa hoito vahvistaa hiusten kasvua.

press to zoom
PRP Vampyyrihoito
PRP Vampyyrihoito

PRP - Luonnollinen Anti-age hoito.

press to zoom
1/3

PRP Vampyyrihoito kasvot, kaula ja dekoltee - 125 €

PRP Vampyyrihoito + Mikroneulaus - 145

PRP Vampyyrihoito hiuspohja - 145 €

PRP SARJAHOITO X 3 - 349 €

Vampyyrihoito

PRP -pistoshoito (Vampyyrihoito) tarjoaa luonnonmukaisen ja pitkävaikutteisen keinon ihon nuorekkuuden ja elinvoimaisuuden lisäämiseksi.

 

Hoidon teho perustuu asiakkaan verestä erotettavaan plasmaan, jonka sisältämät kasvutekijät stimuloivat voimakkaasti ihosolujen uudistumista (kollageeni, elastiini), kun tämä injektoidaan mesoneulalla hoitoalueelle. Hoidon myötä ihon rakenne kiinteytyy ja elpyy.

 

PRP-hoidolla on suotuisia vaikutuksia myös rosacean ja aknen hoidossa. 

PRP -pistoksia voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueelle tai hiuspohjaan. Hiuspohjassa hoito tukee samalla hiusten kasvua. Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa muutamien viikkojen jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jonka jälkeen yksittäistä ylläpito käsittelyä 1-2 kertaa vuodessa.

Hoidon allergia- ja hylkimisreaktioiden riski on erittäin pieni, koska hoidossa ei käytetä synteettisiä aineita.

Pistosten jälkeen iho punoittaa hetken ja osaan pistokohdista saattaa kertyä verta. Lopulliset yksittäiset pienet jäljet katoavat kuitenkin muutamassa päivässä eikä ulkopuolisin silmin toimenpidettä yleensä edes huomaa. Hoidon jälkeisenä päivänä meikin käyttäminen on sallittua. Mustelmat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Lisätietoa

Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

 

Ennen hoitoon saapumista vältä liikuntaa hoitopäivänä sekä ruokailua 3-4 tuntia aiemmin. Poista lisäksi ennakkoon kasvoilta meikki tai vastaavasti hiustenmuotoilutuotteet, mikäli hoito tehdään hiuspohjaan.

Ostamalla PRP sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan hoitoa studioomme Helsinkiin!

 

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.