PRP VAMPYYRIHOITO ajanvaraus +358 40 968 1999

PRP Vampyyrihoito - 125 €

(sis. kasvot, +25 € kaula ja dekoltee)


PRP sarjahoito - 349 € 

(sis. 3 hoitoa, kasvot, kaula ja dekoltee)

PRP Vampyyrihoito

PRP -hoito tarjoaa luonnonmukaisen ja pitkävaikutteisen keinon ihon nuorekkuuden ja elinvoimaisuuden lisäämiseksi. Hoidon myötä ihon rakenne kiinteytyy ja elpyy. Hoidolla on myös suotuisia vaikutuksia rosacean ja aknen hoidossa. 

 

Hoidon teho perustuu asiakkaan verestä erotettavaan plasmaan, jonka sisältämät kasvutekijät stimuloivat voimakkaasti ihosolujen uudistumista (kollageeni, elastiini), kun tämä injektoidaan hoitoalueelle.

PRP -hoito voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueelle tai hiuspohjaan. Hiuspohjassa hoito tukee myös hiusten kasvua. Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa muutamien viikkojen jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jonka jälkeen yksittäistä ylläpito käsittelyä noin kerran 1-2 vuodessa.

Hoidon allergia- ja hylkimisreaktioiden riski on erittäin pieni, koska hoidossa ei käytetä synteettisiä aineita.

 

Hoidon aikana voidaan käyttää pintapuudutetta kasvojen herkimmille kohdille, mutta yleensä tämä ei ole tarpeen. Hoidon jälkeen iho punoittaa hetken ja osaan pistoskohdista saattaa kertyä verta. Lopulliset jäljet katoavat kuitenkin muutamassa päivässä. Mahdollisia pieniä jälkiä saa peittää meikillä hoidon jälkeisenä päivänä. Mustelmat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Lisätietoa

Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys tai sairaudet on hyvä tuoda esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

Maksutapana käy käteinen sekä tavanomaiset pankki- ja luottokortit. (Visa, Mastercard, American Express)

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan hoitoa studioomme Helsinkiin!

 

*Ajanvarauksen muutos tai peruutus viimeistään vuorokautta aiemmin. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

Palvelemme

Ma - Pe  10 - 20

La  - Su  12 - 18

Silk-Studio
Hitsaajankatu 6
00810 Helsinki

Ajanvaraus

040 968 1999 (soitto, viesti, WhatsApp)

040 968 0908 (vain soitto)

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram

Ⓒ 2019 Silk-Studio Helsinki. All rights reserved.