HIUSPOHJAN PIGMENTOINTI

Hiuspohjan pigmentointi, SMP
Hiuspohjan pigmentointi, SMP

Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat vaikutelman oikeista hiuksista.

Scalp Micropigmentation
Scalp Micropigmentation

Dots resemble natural hair roots and creates the impression of real hair.

Sänkitatuointi
Sänkitatuointi

Pigmentointi on turvallinen ja yksilöllisesti suunniteltu hoito kaljuuteen tai hiuskatoon.

Hiuspohjan pigmentointi, SMP
Hiuspohjan pigmentointi, SMP

Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat vaikutelman oikeista hiuksista.

1/3

 

Hiuspohjan SMP/HFS pigmentointi - OFFER 399 €

(sis. maksuttoman vahvistuskäynnin)

Lisävahvistus - 50 €/h

 

Hoidon kulku

Hiuspohjan kestopigmentointi jäljittelee luonnollisia hiusnystyjä, joiden tarkoitus on ”paikata” puuttuvia hiuksia. Pigmentointiväri viedään päänahan dermiskerrokseen pigmentointilaitteella pistepigmentointina. Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat näin vaikutelman oikeista hiuksista ja lyhyestä hiussängestä jo kaljuuntuneilla alueilla. Ohentuneiden hiusten alla pigmentointi lisää voluumin tuntua.

Pisteiden koko ja väri valitaan aina mahdollisimman lähelle asiakkaan omaa. Värinä käytetään hiuspohjalle suunniteltua erikoisväriä. Valmis lopputulos saadaan yleensä 2 – 3 hoitokerralla.

Lisätietoa

Hiuspohjan pigmentointi on turvallinen ja yksilöllisesti suunniteltu hoito kaljuuteen tai hiuskatoon. Hoito soveltuu niin miehille kuin naisille.

Pigmentoinnilla voidaan mm. täydentää hiuspohjaa luomalla vaikutelma paksummista hiuksista, rakentaa uusi hiusraja kadonneen tilalle, piilottaa laikkuja tai leikkausarpea, lisätä sänkeä keskelle päälakea tai peittää jo lähes tyhjää päänahkaa.

Kestopigmentoinnin pysyvyys hiuspohjassa on 3-5 vuotta, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Huom. Emme vahvista aiemmin muualla tehtyjä hiuspohjan pigmentointeja.

Hiuspohjan pigmentointi -hoito tunnetaan myös nimillä päänahan pigmentointi, hius mikropigmentaatio, hiusmicropigmentaatio, HFS / SMP pigmentointi tai sänkitatuointi.

Maksutapana käy käteinen sekä tavanomaiset pankki- ja luottokortit. (Visa, Mastercard, American Express)

​Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.