Hiuspohjan pigmentointi, smp

Hiuspohjan pigmentointi, SMP
Hiuspohjan pigmentointi, SMP

Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat vaikutelman oikeista hiuksista.

press to zoom
Scalp Micropigmentation
Scalp Micropigmentation

Dots resemble natural hair roots and creates the impression of real hair.

press to zoom
Sänkitatuointi
Sänkitatuointi

Pigmentointi on turvallinen ja yksilöllisesti suunniteltu hoito kaljuuteen tai hiuskatoon.

press to zoom
Hiuspohjan pigmentointi, SMP
Hiuspohjan pigmentointi, SMP

Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat vaikutelman oikeista hiuksista.

press to zoom
1/3

Nyt myös osamaksu Klarna In-store mahdollisuus

Peittoalue 20-40 % hiuspinta-alasta 400-599

Peittoalue 40-70 % hiuspinta-alasta 600-899

Peittoalue yli 70 % hiuspinta-alasta 900-1299

(Tarkan kokonaishinnan saat konsultoinkäynnin yhteydessä. Hinta sis. vahvistuskäynnit 1-2kpl.)

 

Hoidon kulku

Hiuspohjan kestopigmentointi jäljittelee luonnollisia hiusnystyjä, joiden tarkoitus on ”paikata” puuttuvia hiuksia. Pigmentointiväri viedään päänahan dermiskerrokseen pigmentointilaitteella  pistepigmentointina. Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat näin vaikutelman oikeista hiuksista ja lyhyestä hiussängestä jo kaljuuntuneilla alueilla. Ohentuneiden hiusten alla pigmentointi lisää voluumin tuntua.

Pisteiden koko ja väri valitaan aina mahdollisimman lähelle asiakkaan omaa. Värinä käytetään hiuspohjalle suunniteltua erikoisväriä. Valmis lopputulos saadaan yleensä 2 – 3 hoitokerralla.

Instagram tililtämme löydät ennen ja jälkeen kuvia.

Lisätietoa

Hiuspohjan pigmentointi on turvallinen ja yksilöllisesti suunniteltu hoito kaljuuteen tai hiuskatoon. Hoito soveltuu niin miehille kuin naisille.

Aloita varaamalla maksuton konsultaatiokäynti. Konsultaation yhteydessä arvioimme hoidon soveltuvuuden, käymme läpi hoidon kulkua sekä vastaamme mielellämme mahdollisiin avoimiin kysymyksiin.

SMP pigmentoinnilla voidaan mm. täydentää hiuspohjaa luomalla vaikutelma paksummista hiuksista, rakentaa uusi hiusraja kadonneen tilalle, piilottaa laikkuja tai leikkausarpea, lisätä sänkeä keskelle päälakea tai peittää jo lähes tyhjää päänahkaa.

 

Pienempien tai suurempien peittotöiden osalta saatte tarkemman hinnan heti konsultointikäynnin yhteydessä.

Kestopigmentoinnin pysyvyys hiuspohjassa on 3-5 vuotta, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Huom. Emme vahvista aiemmin muualla tehtyjä hiuspohjan pigmentointeja.

Hiuspohjan pigmentointi -hoito tunnetaan myös nimillä päänahan pigmentointi, hius mikropigmentaatio, hiusmicropigmentaatio, HFS / SMP pigmentointi, scalp micropigmentation tai sänkitatuointi.

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store.

​Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

 
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok