top of page

Hiuspohjan pigmentointi, smp

SMP

 

Osamaksu Klarna In-store mahdollisuus.

Peittoalue 20-40 % hiuspinta-alasta 400-799 €

​Peittoalue 40-70 % hiuspinta-alasta 800-1499 €

Peittoalue yli 70 % hiuspinta-alasta 1500-1999 €

 

Tarkan kokonaishinnan saat maksuttoman konsultointikäynnin yhteydessä. Hinta sisältää vahvistuskäynnit 1-2 kpl. Hoidon kustannukset on mahdollista puolittaa ensimmäisen hoitokäynnin ja tätä seuraavien vahvistuskäyntien yhteyteen. Ennen hoitovarausta voidaan periä varaus- ja ennakkomaksu 100 €.

 

Hoidon kulku

Hiuspohjan kestopigmentointi jäljittelee luonnollisia hiusnystyjä, joiden tarkoitus on ”paikata” puuttuvia hiuksia. Pigmentointiväri viedään päänahan dermiskerrokseen pigmentointilaitteella  pistepigmentointina. Luonnollisia hiusjuuria muistuttavat pisteet luovat näin vaikutelman oikeista hiuksista ja lyhyestä hiussängestä jo kaljuuntuneilla alueilla. Ohentuneiden hiusten alla pigmentointi lisää voluumin tuntua.

Pisteiden koko ja väri valitaan aina mahdollisimman lähelle asiakkaan omaa. Värinä käytetään hiuspohjalle suunniteltua erikoisväriä. Valmis lopputulos saadaan yleensä 2 – 3 hoitokerralla, ja yhden hoitokerran kesto on tyypillisesti 4-8 tuntia.

Sitoutuminen hoitoon on tärkeää parhaan tuloksen saamiseksi. Vaaditut hoitovälit hoitojakson aikana ovat 10-14 vrk ensimmäisen ja toisen hoitokerran välissä, ja 14-20 vrk toisen ja kolmannen välissä. Varaathan kalenterista siis aikaa etukäteen jo hyvissä ajoin.

INSTAGRAM tililtämme löydät ennen ja jälkeen kuvia.

Lisätietoa

Hiuspohjan pigmentointi on turvallinen ja yksilöllisesti suunniteltu hoito kaljuuteen tai hiuskatoon.

Aloita varaamalla maksuton konsultaatiokäynti. Konsultaation yhteydessä arvioimme hoidon soveltuvuuden, käymme läpi hoidon kulkua sekä vastaamme mielellämme mahdollisiin avoimiin kysymyksiin. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä WhatsApp:lla numeroon 0409681999 (in English).

SMP pigmentoinnilla voidaan mm. täydentää hiuspohjaa luomalla vaikutelma paksummista hiuksista, rakentaa uusi hiusraja kadonneen tilalle, piilottaa laikkuja tai leikkausarpea, lisätä sänkeä keskelle päälakea tai peittää jo lähes tyhjää päänahkaa.

 

Pienempien tai suurempien peittotöiden osalta saatte tarkemman hinnan heti konsultointikäynnin yhteydessä.

Kestopigmentoinnin pysyvyys hiuspohjassa on tyypillisesti 1-5 vuotta. Vahvistava ja korjaava ylläpitohoito on tämän jälkeen mahdollinen aina tarpeen mukaan.

Hiuspohjan pigmentointi -hoito tunnetaan myös nimillä päänahan pigmentointi, hius mikropigmentaatio, hiusmicropigmentaatio, HFS / SMP pigmentointi, scalp micropigmentation tai sänkitatuointi.

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store.

​Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

SILK-STUDIO TEKEE SMP HIUSPIGMENTOINTEJA JO USEAMMAN VUODEN KOKEMUKSELLA HELSINGISSÄ. HIUSPOHJAN PIGMENTOINNEISSA OLEMMEKIN YKSI SUOMEN KOKENEIMMISTA JA SUOSITUIMMISTA HOITOLOISTA.

Koulutustiedustelut silkstudio.helsinki@gmail.com 

bottom of page