top of page
Ilmoittaudu koulutukseen
Varausmaksun vahvistus
Olen kiinnostunut koulutuksesta
Minulle sopiva ajankohta on

Kiitos ilmoittautumisesta!

PRP Vampyyrihoito Kauneushoitola Helsinki

PRP VAMPYYRIHOITO

PRP Vampyyrihoito kasvot ja kaula - 125 €

2IN1 Vampyyrihoito & Mikroneulaus - 145

PRP Vampyyrihoito hiuspohja - 145 €

PRP SARJAHOITO X 3 - 365 €

Vampyyrihoito

PRP -pistoshoito (Vampyyrihoito) tarjoaa luonnonmukaisen ja pitkävaikutteisen keinon ihon nuorekkuuden ja elinvoimaisuuden lisäämiseksi.

 

Hoidon teho perustuu asiakkaan verestä erotettavaan plasmaan, jonka sisältämät kasvutekijät stimuloivat voimakkaasti ihosolujen uudistumista (kollageeni, elastiini), kun tämä injektoidaan lyhyellä mesoneulalla hoitoalueelle. Hoidon myötä ihon rakenne kiinteytyy ja elpyy.

 

PRP-hoidolla on suotuisia vaikutuksia myös rosacean ja aknen hoidossa. 

PRP -pistoksia voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueelle tai hiuspohjaan. Hiuspohjassa hoito tukee samalla hiusten kasvua. Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa muutamien viikkojen jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jonka jälkeen yksittäistä ylläpito käsittelyä 1-2 kertaa vuodessa.

Hoidon allergia- ja hylkimisreaktioiden riski on erittäin pieni, koska hoidossa ei käytetä synteettisiä aineita.

Pistosten jälkeen iho punoittaa hetken ja osaan pistokohdista saattaa kertyä verta. Lopulliset yksittäiset pienet jäljet katoavat kuitenkin muutamassa päivässä eikä ulkopuolisin silmin toimenpidettä yleensä edes huomaa. Hoidon jälkeisenä päivänä meikin käyttäminen on sallittua. Mustelmat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Hiuspohjan PRP-hoito

Hiuspohjan PRP -hoito kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa luonnollisesti ja pitkävaikutteisesti, sekä tukee ja vahvistaa hiusten kasvua. Plasma nimittäin uudistaa hiuspohjan ihonkudosta, vahvistaa hiusten juuria ja stimuloi hiusten kasvamista. Hoito on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, jos päänahan ja hiusten kasvun kanssa on haasteita tai iän tuomaa ohentumista!

2IN1 - Yhdistä ihon mikroneulaus ja PRP Vampyyrihoito

Yhdistämällä Vampyyrihoitoon ihon mikroneulauksen saat kokonaisvaltaisen ja todellisen kasvojen tehohoidon yhdellä hoitokerralla. Parhaat hoitotulokset saat sarjahoidolla. 🔗 Lue lisää mikroneulauksesta

Lisätietoa

Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

 

! Ennen hoitoon saapumista vältä liikuntaa hoitopäivänä sekä ruokailua 3-4 tuntia aiemmin. Poista lisäksi ennakkoon kasvoilta meikki tai vastaavasti hiustenmuotoilutuotteet, mikäli hoito tehdään hiuspohjaan.

Ostamalla PRP sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan hoitoa studioomme Helsinkiin!

 

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

bottom of page