top of page

RIPSIPIDENNYKSISTÄ HUOLEHTIMINEN

 

Ripsipidennyksistä huolehtiminen on helppoa. Muista hoidon jälkeen kuitenkin seuraavat perusasiat pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi.

 

Huomioi että ripsipidennysten ei kuulu tuntua, kutittaa tai pistellä silmissä. Suosittelemme pidennysten poistoa, mikäli ilmenee allergisia oireita, jotka eivät helpota perushoidosta huolimatta muutamassa päivässä tai oireet pahenevat.

Lash Shampoo Silk-Studio

1. Hoidon jälkeen (24h)


Ripset eivät saa kastua/kostua ensimmäisen vuorokauden aikana, mm. sauna, suihku ja uinti ovat kiellettyjä. Mahdollinen hiki tai runsas kyynelneste silmäripsissä tulee muistaa myös varovasti kuivata. Vältä muutoinkin tarpeetonta koskettelua tai muuta ripsiin kohdistuvaa hankausta erityisen tarkasti ensimmäisen vuorokauden aikana.

 

2. Harjaa ripset säännöllisesti 


Käytä harjaamiseen ripsille tarkoitettua Personal Lash Brush -kierreharjaa. Harjaa volyymiripset vain kuivana. Märkänä harjatessa viuhkat painautuvat kasaan ja kuivuvat suppuun. Vältä metallisia/muovisia ripsientaivuttimia, koska ne voi katkasta luonnollisen karvan, ja irrottaa liimasidoksen ripsikuidusta. Jos haluat taivuttaa ripsiä, käytä lämmitettävää ripsientaivuttajaa.

 

3. Puhtaana pidetyt ripsipidennykset pysyvät pidempään 


Pese ripset säännöllisesti Silk-Studio Lash Shampoo -pesuvaahdolla, jotta kertyvä tali, rasva ja kyynelneste eivät sulata tarpeettomasti ripsiliimaa. Älä käytä öljypohjaisia puhdistustuotteita silmien alueella. Poista silmämeikki varovasti silmämeikinpoisto-aineeseen kostutetulla pumpulipuikolla vanutyynyn sijaan.

Mikäli irtoripsiä lähtee runsaasti ensimmäisen viikon aikana, olethan yhteydessä studioomme.

Lisää tuotteita ripsipidennysten kotihoitoon osoitteessa silk-studio.fi/shop 

Ripsienpidennykset_hoito-ohjeet
bottom of page