Ripsienpidennykset, ripsihuolto

Ripsienpidennykset Helsinki, Eyelash Extensions Helsinki

Teemme kaikki ripsienpidennykset ammattitaidolla ja takaamme kauniin lopputuloksen.

2IN1 RIPSIENPIDENNYKSET & KASVOHOITO - 98

KLASSISET RIPSET- 55

VOLYYMIRIPSET - 60 €

HYBRIDIRIPSET - 60 €

Huolto  50-55

Ripsienpidennyksistä

Ripsienpidennykset tehdään kahdella tekniikalla riippuen asiakkaan haluamasta lopputuloksesta. Klassiset ripsienpidennykset antavat luonnollisen ja huolitellun lopputuloksen ja volyymiripset nimensä mukaisesti näyttävän ja runsaan. Sekoittamalla volyymiripsiin klassisia ripsikuituja (hybridiripset) saadaan luotua kaunis "tähtisilmä"-efekti.

Volyymiripset eroavat tavallisista viuhkottamistekniikan vuoksi. Tavallisissa pidennyksissä omaan ripseen liimataan yksi pidennys, mutta volyymiripsitekniikalla yhteen ripseen voidaan lisätä 5-10 pidennystä. Volyymiripset ovat myös ohuempia ja joustavampia, kuin klassiset ripsienpidennykset.

 

Huoltoväli valitusta tekniikasta riippumatta on tavallisesti noin 3-4 viikkoa hoito-ohjeita noudattamalla. Kysy kotihoitoon soveltuvasta ripsishampoosta, pesuharjasta ja balsamista lisää studiosta.

Lisätietoa

Pidennysten aikana ja välissä voit vahvistaa luonnollisia ripsiä patentoidulla Pelo Baum peptidi-ripsiseerumilla.

 

Käytämme ripsipidennysten kiinnittämiseen ainoastaan hypoallergeenisia, hyvin siedettyjä ripsiliimoja.

Mikäli aiemmin muualla tehtyjä ripsienpidennyksiä joudutaan poistamaan ennen uusien lisäämistä, voidaan poistosta veloittaa pientä lisämaksua (10-15 €).

Instagram tililtämme löydät runsaasti ennen ja jälkeen kuvia.

 

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express) tai MobilePay. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.