top of page
Hifu

HIFU kohotus- ja kiinteytyshoito
 Lisätietoa +358 44 317 1300

 

Suosittelemme kolmen sarjan hoitojaksoa. Ensimmäinen jatkohoito suoritetaan kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta ja sarjan kolmas hoito 6–8 kuukauden kuluttua.

HIFU TEHOHOITO Otsa ja silmäkulmat - 99 €
HIFU TEHOHOITO Alakasvot, l
eukalinja, kaula - 145
HIFU Koko kasvot ja kaula - 1
65| KESÄ-kampanja 145

Hoidon kesto 90 min. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon alkupuhdistus, hoitotoimenpide sekä jälkihoito-ohjeet. Hoidon aikana iholle levitetään ultraäänigeeli, jonka jälkeen hoidettava alue käsitellään suunnitellusti. Lopuksi hoitoalue syväpuhdistetaan ja kasvoille levitetään hoitopäivän ajaksi jätettävä, ihoa rauhoittava mineraalinaamio.

 

HIFU High-Intensity Focused Ultrasound

Pääasiassa yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU (= korkean intensiteetin kohdennettua ultraääni) -hoito on suosittu ei-invasiivinen kauneushoito. HIFU:a käytetäänkin monipuolisesti useissa hoitoloissa ympäri maailman ihon kiinteyttämiseen ja kohottamiseen. Hoidolla voidaan saavuttaa jopa vuosia nuorekkaampi ilme luonnollisesti ja lähes huomaamatta. HIFU onkin tehokas apu, joka tukee ja vahvistaa erinomaisesti kaikkia kauneudenhoitorutiineja. HIFU voidaan yhdistää luontevasti myös studion muiden ihon erikoishoitojen kanssa.

HIFU:ssa hoito kohdistuu suoraan ihon syvempiin kerroksiin vaikuttamatta juurikaan ihon pintaan. Hoidon teho perustuu korkeataajuisen ultraäänen terapeuttiseen lämpövaikutukseen kudoksessa. Näin hoito aktivoi tehokkaasti ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa hoidetuilla alueilla - jopa syvällä SMAS-kudoksessa asti. Ihon luonnollinen uusiutuminen vie kuitenkin aikaa, joten lopulliset tulokset alkavat näkyä asteittain vasta muutaman viikon ja kuukausien kuluessa.

 

HIFU on yleensä hyvin siedetty ja haittavaikutusten riski on vähäinen, kun hoito tehdään vastuullisesti. Lisäksi hoidon teho on pitkäkestoinen, jonka vaikutukset kestävät useamman vuoden. Parhaat tulokset saadaan alkuun useammalla hoitokerralla, ja yksittäisillä hoidoilla tämän jälkeen voidaan tehokkaasti ylläpitää ihon kiinteyttä.

Lisätietoa
Hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina.

HIFU-hoito on ensisijaisesti suunniteltu alakasvojen ja kaulan ihon kiinteyttämiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös otsalla ja silmäkulmissa hyvin tuloksin. Hoito ei satu eikä hoidossa käytetä puudutteita. Hoidon aikana tuntuu kuitenkin pientä pistelyä, kihelmöintiä ja kiristyksen tunnetta.


Parhaiten hoito toimii 30-65 vuotiailla, kun iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan. Hoitotulokset voivat vaihdella kuitenkin yksilöllisesti esimerkiksi ihon yleisen kunnon tai erilaisten elämäntapa -tekijöiden vaikutuksesta.


HIFU:lla saavutetaan ihon dermis- ja SMAS-kerroksessa jopa 60–70 asteen lämpötila. Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella voikin tämän takia esiintyä arkuutta, nipistelyä, punaisuutta tai jopa pientä turvotusta. Erittäin harvinaisissa tapauksissa myös yksittäiset mustelmat ovat mahdollisia. Hoidettava alue saattaa lisäksi tuntua hetkittäin herkältä ja aralta hoidon jälkeen 1–3 päivän aikana.


! Hoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus, käytät vahvoja ihoa herkistäviä lääkkeitä, hoitoalueella on aktiivinen ihosairaus tai tulehdus. Lisäksi sydämentahdistin tai kasvoissa olevat metalli on este hoidolle. Botuliinin ”botox” laitosta tulee olla kulunut yli kuukausi, jos hoito kohdistuu samalle alueelle. Mikäli kasvoissa on täyteaineita, ei näillä alueilla suositella hoitoa.


Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.


Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.


Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan hoitoa studioomme Helsinkiin!


* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.


 

bottom of page