top of page
Mantelihappokuorinta

Uudistava aha-happokuorinta
 Lisätietoa +358 44 317 1300

Kiinteyttävä, vahva glykolihappokuorinta - 65 €

Kosteuttava, vahva maitohappokuorinta - 65 €

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, vesipohjainen kuorinta, valmisteleva esihoito, happokuorinta ja kosteutus.

Hoidonkulku

Ihon happokuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä auttaa ehkäisemään ja korjaamaan erilaisia iho-ongelmia. Kuorinnan tehoa voidaan tehostaa sarjahoidolla sekä oikeaoppisella ihonhoidolla hoitojakson aikana. Sarjahoidossa kuorintoja tehdään 2–6 kertaa kolmen viikon välein. Sarjanhoidon jälkeen tuloksien ylläpitämiseksi kertahoito voidaan uusia puolen vuoden välein.

KIIINTEYTTÄVÄ GLYKOLIHAPPOKUORINTA 70 %

Glykolihappo on pienikokoisin, molekyylimassaltaan kevyin alfahydroksihappo (AHA, hedelmähappo), ja se tunkeutuu parhaiten ihon pinnan läpi. Glykolihappokuorinta sopii erinomaisesti ikämuutosten hoitoon kuten rypyt, juonteet ja valovanheneminen. Ensimmäisillä hoitokerroilla hapon annettu vaikutusaika iholla on tyypillisesti lyhyempi kuin sarjahoitojen myöhemmissä vaiheissa. Lopullinen vaikutusaika valikoituu kuitenkin aina ihon kunnon ja sietokyvyn mukaan. (Hapon vahvuus 70 %)

KOSTEUTTAVA MAITOHAPPOKUORINTA 90 %

Maitohappokuorinnalla voidaan hoitaa tehokkaasti ihon pigmenttivirheistä johtuvaa ihonvärin epätasaisuutta. Hoito sopii erinomaisesti myös talvikautena kuivan ja samean ihon tehohoidoksi. Maitohappo nimittäin vahvistaa ihon omaa kosteustasapainoa. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Myös tummalle ja/tai herkälle iholle. (Hapon vahvuus 90 %)

Lisätietoa

Hoidon jälkeen iho palautuu yleensä nopeasti eikä kasvoja tarvitse peitellä. Ihon kuoriutuminen on voimakkaimmillaan 3-4 päivän jälkeen. Kuoriutuminen tapahtuu tasaisesti ja melko huomaamattomasti, kun iholle muistaa levittää kosteusvoidetta.

 

Happokuorinta herkistää ihoa erityisesti auringolle, joten hoito sopii otettavaksi parhaiten syys-maaliskuun aikana. Auringonsuojavoiteen käytöstä on silti huolehdittava tarpeen mukaan! Muut happokuorintaan liittyvät kotihoito-ohjeet voit lukea täältä. (Linkki)

 

! Happokuorinta ei sovellu, jos iholla on tulehduksellisia oireita tai iho on rikkinäinen. Myös ihoa herkistävät lääkkeet (mm. Roaccutan 6kk aiemmin, bentsoyyliperoksidi 2vko aiemmin) tai raskaus ovat este hoidolle.

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express) tai MobilePay. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

 

 Maksimoi hoitotulokset tehokkailla V 10 Plus ihonhoitosarjan tuotteilla.

bottom of page