top of page
Biorevitalisaatio

Skinboosters, biorevitalisaatio, "profhilo"
 Lisätietoa +358 44 317 1300

Lisää ihosi valoheijastuskykyä ja kiinteyttä

Aquashine BR - 245 €

Revofil Aquashine PTX - 265 €

Nuorekas, syväkosteutettu ja ihanan heleä

Skinbooster-hoidossa pääasiassa keskikasvojen alueelle ihoon viedään pinnallisina pistoksina 1,5-2mm syvyyteen hyaluronihappoa sekä ihoa ravitsevia hoitoaineita erityistä mesoneulaa apuna käyttäen.

 

Hoito elvyttää sekä parantaa ihon väriä ja sävyä antaen kasvoille luonnollisen hohteen ja volyymin tuntua. Pistosten myötä kasvot säteilevätkin jälleen elinvoimaa sekä pienet juonteet tasoittuvat. Hoidon on todettu myös aktivoivan ihon omaa luonnollista uusiutumisprosessiaan. Skinboosters onkin täydellinen kuivan, samean ja veltostuneen ilmeen pelastaja!

Hoidon aikana käytetään puuduttavaa voidetta. Mesoneula on itsessään kuitenkin niin pieni ja lyhyt, että moni sietää pistoksia myös ilman puudutettakin. Studion käyttämä erikoismesoneula on rakennettu siten, että pistokset eivät pääse liian syvälle ihoon, ja pistosten syvyys pysyy yhtäläisenä eri puolilla keskikasvoja.

Hyaluronin lisäksi ihoon viedään antioksidantteja, vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja sekä peptidejä. Näiden yhteisvaikutus ihon rakenteeseen on näkyvä; ihon valoheijastuskyky paranee ja iho kiinteytyy.

Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa jo muutamien päivien jälkeen, ja tulokset vain paranevat seuraavien viikkojen aikana. Suosittelemme hoidon ajankohdaksi erityisesti kevään ja alkukesän väliä, jolloin ihon saama hehku kestää pitkälle loppukesään. Hoidon voi uusia 1-2 kertaa vuodessa.

Hoidon allergia- ja hylkimisreaktioiden riski on pieni, koska hoidossa käytetään iholle luonnollista hyaluronihappoa.

Heti pistosten jälkeen iholla näkyy pieniä papuloita, pistoskohta punoittaa hetken ja osaan pistokohdista saattaa kertyä verta. Lopulliset yksittäiset pienet jäljet ja näppylät katoavat kuitenkin muutamassa päivässä. Hoidon jälkeisenä päivänä meikin käyttäminen on sallittua. Mustelmat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.

Lisätietoa

Hoitomuoto tunnetaan myös nimellä ”biorevitalisaatio” "biolifting", "profhilo" tai "mesoterapia".

Studiossa on käytössä Caregen Nordicin AQUASHINE -tuotteet. Tutustua tuotteisiin lisää

- Revofil Aquashine PTX

- Aquashine BR

Hoito soveltuu lähtökohtaisesti kaiken ikäisillä ja kaikille ihotyypeille. Hoito ei kuitenkaan anneta raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on autoimmuunisairauksia aktiivissa vaiheessa, vakavia allergioita tai käynnissä olevia tulehdusprosesseja. Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys, allergiat tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

 

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

 

Lämpimästi tervetuloa studioomme nuortumaan!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

bottom of page