Ihon mikroneulaushoito

Lisätietoa +358 40 968 1999,

messenger_edited.png

chat

Mikroneulaus, microneedling
Mikroneulaus, microneedling

Mikroneulaus on tehokas erikoiskasvohoito, jossa mekaanisesti herätellään ihon luonnollisia paranemismekanismeja.

press to zoom
Mikroneulaus, microneedling
Mikroneulaus, microneedling

Mikroneulaus on tehokas erikoiskasvohoito, jossa mekaanisesti herätellään ihon luonnollisia paranemismekanismeja.

press to zoom
1/1

Mikroneulaus hyaluronihapolla kasvot, kaula, dekoltee - 85 €

Mikroneulaus plasmalla kasvot, kaula, dekoltee - 145 €

3X SARJAHOITO - 239-349 €

Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus ja kuorinta, mikroneulaus valitulla tehoaineella sekä lopuksi kosteutus ja ihoa aktivoiva LED-valohoito. Hoidon kesto on noin 45-60 min.

Hoidon kulku

Mikroneulaus on tehokas erikoiskasvohoito, jossa mekaanisesti herätellään ihon luonnollisia paranemismekanismeja. Mikroneulaus perustuu ihon kollageenin ja elastiinisäikeiden stimulointiin. Samalla neulaus tehostaa myös ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Hoidon seurauksena ihosta tulee nuorempi ja vahvempi. Lisäksi ihon kosteustasapaino sekä sävy paranee.

Mikroneulaus on hyvä vaihtoehto vanhenevan tai kosteutta kaipaavan kasvojen ihon tehohoitoon. Hoidosta on myös apua ihon pieniä epäpuhtauksia vastaan. Normaalille iholle neulaus voidaan tehdä virkistävänä hoitona. Ohutta ja herkkää ihoa mikroneulaus vahvistaa stimuloimalla.

Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa 6 viikon hoitoväleillä sekä ylläpitävää hoitoa 6-12 kuukauden välein. Yksittäinen neulauskerta virkistää ja tuo iholle hehkua.

Mikroneulaus saattaa hetkittäin kirpaista, mutta pääasiassa hoito tuntuu pienenä pistelynä tai kevyen kuumottavana tunteena iholla. Tulokset kuitenkin palkitsevat! Käytämme neulauksessa turvallista 0,5-1 mm:n neulaussyvyyttä.

 

Lisätietoa

Mikroneulaus on suosittu syys-talvikauden hoito kemiallisten kuorintojen tavoin. Ihoa tulee nimittäin pyrkiä suojaamaan runsailta UV-säteiltä ennen ja jälkeen hoidon. 

Mikroneulauksen jälkeen iho on punainen ja se saattaa olla myös turvonnut. Punoitus ja turvotus kuitenkin laskevat yleensä nopeasti. Neulauksen yhteydessä pieni paikoittainen verenvuoto on mahdollista. (Paikoittaista punoitusta ja ihon arkuutta voi esiintyä vielä hoidon jälkeisenä päivänä.)

Mikroneulaus plasmalla (PRP)? Lue lisätietoa ja valmistautumisesta osiosta Vampyyrihoito.

Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea eikä siihen saa laittaa meikkiä 6h hoidon jälkeen. Seuraavana päivänä kasvoja voi hoitaa jo normaaliin tapaan. Mikroneulauksen jälkeen tulee kuitenkin vältellä saunomista, urheilua, uimista, kuumia kylpyä ja alkoholia viikon ajan. Runsasta auringonottoa ja solariumia tulee välttää 1 kk ajan hoidon jälkeen.

Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

Ostamalla sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan neulausta studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.