top of page
Mikroneulus

Ihon mikroneulaushoito
 Lisätietoa +358 44 317 1300

 

Mikroneulaus hyaluronihapolla kasvot ja kaula - 85 €

Mikroneulaus A-vitamiinilla kasvot ja kaula - 105

3X SARJAHOITO  239-299

Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus ja kuorinta, mikroneulaus tehoaineella sekä lopuksi kosteutus ja ihoa aktivoiva LED-valohoito. Hoidon kesto on noin 45-60 min.

Hoidon kulku

Mikroneulaus on vahva erikoiskasvohoito, jossa mekaanisesti herätellään ihon luonnollisia paranemismekanismeja. Mikroneulauksen teho perustuu ihon oman kollageenin ja elastiinisäikeiden stimulointiin. Hoidassa luodaan ihoon satoja pieniä mikrokanavia mekaanisesti neulapatruunalla. Hoidon seurauksena ihosta tulee nuorempi ja vahvempi. Lisäksi ihon kosteustasapaino sekä sävy paranee ihan oman hyaluronihappotuotannon kasvaessa.

Mikroneulaus on hyvä vaihtoehto vanhenevan tai kosteutta kaipaavan ihon hoidossa. Jo yksittäinen neulauskerta virkistää ja tuo iholle hehkua. Neulauksesta on lisäksi apua ihon pieniä epäpuhtauksia, punaisuutta sekä aurinkovaurioita vastaan. Sarjahoitona mikroneulaus vahvistaa ohutta ja herkkää ihoa ajan kuluessa.

Suosittelemme sarjahoitoja 6 viikon hoitoväleillä sekä ylläpitävää hoitoa 6-12 kuukauden välein. Hoidon tulokset näkyvät iholla asteittain ja ovat parhaimmillaan 9-12 kuukauden kuluttua.

Mikroneulaus saattaa hetkittäin kirpaista, mutta pääasiassa hoito tuntuu pienenä pistelynä tai kevyen kuumottavana tunteena iholla. Tulokset kuitenkin palkitsevat! Käytämme neulauksessa turvallista 0,2-1 mm:n neulaussyvyyttä.

 

Lisätietoa

Mikroneulaus on suosittu syys-talvikauden hoito kemiallisten kuorintojen tavoin. Ihoa tulee nimittäin pyrkiä suojaamaan runsailta UV-säteiltä ennen ja jälkeen hoidon. 

Mikroneulauksen jälkeen iho on punainen ja se saattaa olla myös turvonnut. Punoitus ja turvotus kuitenkin laskevat yleensä nopeasti. Neulauksen yhteydessä pieni paikoittainen verenvuoto on mahdollista. (Paikoittaista punoitusta ja ihon arkuutta voi esiintyä vielä hoidon jälkeisenä päivänä. Hoitoalue kuoriutuu pinnallisesti noin viikko neulauksen jälkeen.)

Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea eikä siihen saa laittaa meikkiä 6h hoidon jälkeen. Seuraavana päivänä kasvoja voi hoitaa jo normaaliin tapaan. Mikroneulauksen jälkeen tulee kuitenkin vältellä saunomista, urheilua, uimista, kuumia kylpyä ja alkoholia viikon ajan. Runsasta auringonottoa ja solariumia tulee välttää 1 kk ajan hoidon jälkeen.

Selvitämme hoidon soveltuvuuden ennen hoitotoimenpiteen alkamista. Mahdollinen lääkitys tai sairaudet on hyvä tuoda kuitenkin esille jo ajanvarauksen yhteydessä.

Ostamalla sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay tai vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan neulausta studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

bottom of page