top of page
Sokerointi

Sokerointi, vahaus, ihokarvojen poisto miehille 

SOKEROINTIPAKETTI (sis. kolme vapaasti valittavaa hoitoaluetta sokerilla tai vahalla. Lisäalueet +20 €) – 69 €

BRASILIAINEN SOKEROINTI - 75 € (sis. intiimialueet, pakarat ja reidet. Lisäalueet +20 €)

KOKO VARTALO sis. brazilialainen - 135 €​
 

Hoitoalueet ovat kainalot ja käsivarret (1), selkä (2), rinta ja vatsanseutu (3), sääret (4), pakarat ja reidet (5).

 

Ihokarvojen sokerointi

​Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan luonnollisen sokerimassan avulla. Sokeri tarttuu tehokkaasti ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin ihoärsytystä syntyy tavallista vähemmän karvojen poistamisessa.  Samalla iho kuoriutuu tehokkaasti tehden siitä silkinpehmeän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Sokerointi sopii kaikille vartalon alueille.

​Sokerilla voidaan poistaa jopa alle 2 mm pituista karvaa esimerkiksi kasvoista. Paras poistopituus karvalle on kuitenkin 5 mm tai yli. Älä siis turhaan lyhennä ennakkoon poistettavaa karvoitusta.

 

Ennen hoitoon saapumista iho on hyvä kuoria 2-3 päivää aikaisemmin ja huolehtia kosteusvoiteen käyttämisestä edellisinä päivinä. Sokeroinnin jälkeen iho käsitellään hoitavalla ja rauhoittavalla voiteella, joten hoitopäivänä sinun ei tarvitse huolehtia kotihoidosta.

Lisätietoa

Keskimääräinen sokerointiväli on tyypillisesti 3-6 viikkoa. Jatka tällä välin ihonhoitoa säännöllisillä kuorinnoilla ja kosteutuksella.

! Ensimmäisen hoitokerran jälkeen on hyvä varautua, että iho voi punoittaa voimakkaasti. Huomioithan myös että sokerointi ei aina poista kaikkein lyhyimpiä ja ohuimpia karvoja iholta.

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express) tai MobilePay.

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

bottom of page