MANTELIHAPPOKUORINTA

Lisätietoa +358 40 968 1999,

messenger_edited.png

chat

Mantelihappokuorinta Helsinki | Kauneushoitola Silk-Studio

MANTELIHAPPO- TAI CLEAR KUORINTA - 77 

Tehokosteuttava ja korjaava V10Plus kotihoitosetti - 99 *

Sarjahoidon lisäkuorinnat -25 %

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, vesipohjainen kuorinta, valmisteleva esihoito, happokuorinta ja kosteutus. *Vapaa valintaiseen kotihoitosettiin kuuluvat

V10 Plus -hoitotuotteet ovat Water Based Peeling -kuorintageeli, asiakkaalle sopiva ihoa uudistava ja suojaava seerumi sekä All in One -kosteusgeeli.

Hoidonkulku

Mantelihappo on luonnollinen, tehokas ja turvallinen ihonhoidon tehoaine (AHA, hedelmähappo). Mantelihapolla tehtävä kuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä auttaa ehkäisemään ja korjaamaan erilaisia iho-ongelmia. Mantelikuorinnan tehoa voidaan tehostaa sarjahoidolla sekä oikea oppisella ihonhoidolla hoitojakson aikana. Sarjahoidossa kuorintoja tehdään 2-4 kertaa muutaman viikon välein. Ensimmäinen kuorinta on hieman kevyempi ja ihoa valmisteleva. Tämän jälkeen seuraavat kuorinnat ovat voimakkuuksiltaan aina edellistä vahvempia. Sarjahoitoja suositellaan otettavaksi vain muutaman kerran vuodessa.

All in One

Mantelihappokuorinta nopeuttaa ihon uusiutumista ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Samalla värivirheet (pigmenttihäiriöt) vaalenevat ja iho kirkastuu. Antibakteeristen ja antiseptisten ominaisuuksien vuoksi mantelihappo tasapainottaa talineritystä ja vähentää ihon epäpuhtauksien määrää. Lisäksi hapon aiheuttama hallittu ihoärsytys stimuloi kollageenin- ja elastiinintuotantoa hidastaen ihon ikääntymismuutoksia.

CLEAR kuorinta

Jos ihon ongelmana on erityisesti rasvainen ja epäpuhtauksista (mustapäät, akne) kärsivä iho, voidaan ihoa hoitaa kuorinnoilla, joihin on mantelihapon lisäksi lisätty salisyyli-, atselaiini-, ursoli ja -maitohappoa puhdistavien tulosten maksimoimiseksi.

Lisätietoa

Mantelihappokuorinta sopii kaikille ihotyypeille.

Hoidon jälkeen iho palautuu nopeasti eikä kasvoja tarvitse peitellä. Ihon kuoriutuminen on voimakkaimmillaan 3-4 päivän jälkeen. Kuoriutuminen on yleensä kuitenkin tasaista ja melko huomaamatonta, kun iholle muistaa levittää kosteusvoidetta.

Mantelihapon suurten molekyylien ansiosta kuorinta tapahtuu iholla hitaammin ja hellävaraisemmin verrattuna muihin happoihin. Lisäksi hapon hallinta ja räätälöinti on muita happoja joustavampaa. Näiden ominaisuuksien vuoksi mantelihappoa pidetään yleisesti turvallisena vaihtoehtona ihonhoidossa.

Mantelihappokuorinta ei herkistä ihoa auringolle, joten hoito sopii otettavaksi myös kesäisin. Auringonsuojavoiteen käytöstä on silti huolehdittava. Muut hoitoa täydentävät kotihoito-ohjeet saat mukaasi ensimmäisen käynnin yhteydessä.

Mantelihappokuorinta ei sovellu, jos iholla on tulehduksellisia oireita tai iho on rikkinäinen. Myös ihoa herkistävät lääkkeet (mm. Roaccutan) tai raskaus ovat este hoidolle.

Maksutapana käy käteinen sekä tavanomaiset pankki- ja luottokortit. (Visa, Mastercard, American Express) sekä vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store.

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus sähköisen varausvahvistusviestin kautta viimeistään 24h aiemmin maksuttomasti. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.