Uudistavat happokuorinnat

Lisätietoa +358 40 968 1999,

messenger_edited.png

chat

Mieto kemiallinen kuorinta
Mieto kemiallinen kuorinta

Valittavana neljä vaihtoehtoa: Manteli, Clear, Pyruvic & Lactic

press to zoom
Mantelihappokuorinta
Mantelihappokuorinta

Mantelihappo on luonnollinen, tehokas ja turvallinen ihonhoidon tehoaine (AHA, hedelmähappo)

press to zoom
CLEAR kuorinta
CLEAR kuorinta

CLEAR on sekoitus salisyyli-, atselaiini-, ursoli-, manteli- ja maitohappoa.

press to zoom
Mieto kemiallinen kuorinta
Mieto kemiallinen kuorinta

Valittavana neljä vaihtoehtoa: Manteli, Clear, Pyruvic & Lactic

press to zoom
1/3

Kirkastava mantelikuorinta - 50 €

Puhdistava CLEAR kuorinta - 50 €

Pyruvic Anti-age kuorinta - 50 €

Kosteuttava Lacktic kuorinta - 50 €

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, vesipohjainen kuorinta, valmisteleva esihoito, happokuorinta ja kosteutus.

Hoidonkulku

Ihon mieto kemiallinen kuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä auttaa ehkäisemään ja korjaamaan erilaisia iho-ongelmia. Kuorinnan tehoa voidaan tehostaa sarjahoidolla sekä oikea oppisella ihonhoidolla hoitojakson aikana. Sarjahoidossa kuorintoja tehdään 2–6 kertaa kolmen viikon välein. Ensimmäinen kuorinta on tyypillisesti hieman kevyempi ja ihoa valmisteleva. Tämän jälkeen seuraavat kuorinnat ovat voimakkuuksiltaan vahvempia. Hapon vahvuutta säädetään kuitenkin aina tapauskohtaisesti. Sarjahoitoja suositellaan otettavaksi kerran vuodessa. Sarjanhoidon jälkeen tuloksien ylläpitämiseksi kertahoito voidaan uusia puolen vuoden välein.

KIRKASTAVA MANTELIHAPPO

Mantelihappo on luonnollinen, tehokas ja turvallinen ihonhoidon tehoaine (AHA, hedelmähappo). Mantelihappokuorinta nopeuttaa ihon uusiutumista ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Samalla värivirheet (pigmenttihäiriöt) vaalenevat ja iho kirkastuu. Antibakteeristen ja antiseptisten ominaisuuksien vuoksi mantelihappo tasapainottaa talineritystä ja vähentää ihon epäpuhtauksien määrää. Lisäksi hapon aiheuttama hallittu ihoärsytys stimuloi kollageenin- ja elastiinin tuotantoa hidastaen ihon ikääntymismuutoksia. Sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina.

PUHDISTAVA CLEAR KUORINTA

Happokuorinta erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtauksista (mustapäät, akne) kärsivälle iholle. Kuorinta on sekoitus salisyyli-, atselaiini-, ursoli, manteli- ja -maitohappoa puhdistavien ja antibakteeristen tulosten maksimoimiseksi. Kuorinta sopii myös herkälle ja tummalle iholle.

PYRUVIC ANTI-AGE KUORINTA

Happokuorinta ikääntyvän ihon nuorentamiseksi. Erinomainen kuorinta myös ihon valovanhenemisen hoitoon. Pyruvic on ketohappoa, jota löytyy luonnollisesti mm. hunajasta, etikasta, omenoista ja happamista hedelmistä. Pyruvic kuitenkin vaikuttaa muita happoja hieman syvemmällä ihossa. Jälkihoidon aikana ihon näkyvä punoitus ja hilseily näin ollen onkin hieman tavanomaista voimakkaampaa kuin muilla hedelmähapoilla kuorittaessa. Kuorinta ei sovellu hyvin herkälle tai tummalle ihotyypille.  

 

LACTIC KUORINTA IHON VÄRIVIRHEITÄ JA SAMEUTTA VASTAAN

Mantelihappoa vahvempi kuorinta erityisesti ihon värivirheistä johtuvaa epätasaisuutta vastaan. Sopii hyvin myös kuivan, samean ihon tehohoidoksi ihon kosteustasapainoa vahvistavan ominaisuutensa vuoksi. Vahvuudesta huolimatta Lactic -maitohappo soveltuu silti kaikille ihotyypeille. Kehitetty erityisesti tummalla ja/tai herkälle iholle sinnikkään pigmentaation häivyttämiseksi ja ihon kirkastamiseksi.

Lisätietoa

Hoidon jälkeen iho palautuu yleensä nopeasti eikä kasvoja tarvitse peitellä. Ihon kuoriutuminen on voimakkaimmillaan 3-4 päivän jälkeen. Kuoriutuminen on yleensä kuitenkin tasaista ja melko huomaamatonta, kun iholle muistaa levittää kosteusvoidetta. Voimakkaammissa hapoissa kuoriutuminen voi kuitenkin olla näkyvämpää.

 

Mantelihappokuorinta ei herkistä ihoa auringolle, joten hoito sopii otettavaksi myös kesäisin. Auringonsuojavoiteen käytöstä on silti huolehdittava. Tämän ja muut happokuorinta -hoitoon kuuluvat kotihoito-ohjeet voit lukea täältä. (Linkki)

 

! Happokuorinta ei sovellu, jos iholla on tulehduksellisia oireita tai iho on rikkinäinen. Myös ihoa herkistävät lääkkeet (mm. Roaccutan 6kk aiemmin, bentsoyyliperoksidi 2vko aiemmin) tai raskaus ovat este hoidolle.

Maksutapana suosittelemme tavanomaiset pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express) tai MobilePay. Hoito on mahdollista maksaa myös ennakkoon varauksen yhteydessä Timma -sovelluksessa.

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!