MANTELIHAPPOKUORINTA lisätietoa +358 40 968 1999

MANTELIHAPPOKUORINTA - 99 €

MANTELIHAPPO SARJAHOITO x 3 - 239

MANTELIHAPPO SARJAHOITO x 3 + 1 - 349 € (sis. V10Plus kotihoitotuotteet)

Hoidonkulku

Mantelihappo on luonnollinen, tehokas ja turvallinen ihonhoidon tehoaine (AHA, hedelmähappo). Mantelihapolla tehtävä kuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä auttaa ehkäisemään ja korjaamaan erilaisia iho-ongelmia. Mantelikuorintojen teho perustuu sarjahoitoon sekä oikea oppiseen ihonhoitoon hoitojakson aikana. Sarjahoidossa kuorintoja tehdään kolmesti 2-3 viikon välein. Ensimmäinen kuorinta on kevyempi ja ihoa valmisteleva. Tämän jälkeen seuraavat kuorinnat ovat voimakkuuksiltaan aina edellistä vahvempia. Sarjahoitoja suositellaan otettavaksi vain muutaman kerran vuodessa. Yksittäinen hoitokerta piristää ja aktivoi jo hyvinvoivaa ihoa. 

 

All in One

Mantelihappokuorinta nopeuttaa ihon uusiutumista ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Samalla värivirheet (pigmenttihäiriöt) vaalenevat ja iho kirkastuu. Antibakteeristen ja antiseptisten ominaisuuksien vuoksi mantelihappo tasapainottaa talineritystä ja vähentää ihon epäpuhtauksien määrää. Lisäksi hapon aiheuttama hallittu ihoärsytys stimuloi kollageenin- ja elastiinintuotantoa hidastaen ihon ikääntymismuutoksia.

 

Lisätietoa hoidosta

Mantelihappokuorinta sopii kaikille ihotyypeille. Jos varaat yksittäisen hoitokerran, suosittelemme ottamaan päivittäiseen käyttöön kuorivan kasvoveden noin kaksi viikkoa aiemmin ennen hoitoaikaa. Vältä mekaanisesti kuorivia ihonhoitotuotteita. Sarjahoito ei edellytä ennakkovalmistautumista. 

 

Hoidon jälkeen iho palautuu nopeasti eikä kasvoja tarvitse peitellä. Ihon kuoriutuminen on voimakkaimmillaan 3-4 päivän jälkeen. Kuoriutuminen on yleensä kuitenkin tasaista ja melko huomaamatonta.

 

Mantelihapon suurten molekyylien ansiosta kuorinta tapahtuu iholla hitaammin ja hellävaraisemmin verrattuna muihin happoihin. Lisäksi hapon hallinta ja räätälöinti on muita happoja joustavampaa. Näiden ominaisuuksien vuoksi mantelihappoa pidetään yleisesti turvallisena vaihtoehtona ihonhoidossa.

 

Mantelihappokuorinta ei herkistä ihoa auringolle, joten hoito sopii otettavaksi myös kesäisin. Auringonsuojavoiteen käytöstä on silti huolehdittava. Muut hoitoa täydentävät kotihoito-ohjeet saat mukaasi ensimmäisen käynnin yhteydessä.

 

Mantelihappokuorinta ei sovellu, jos iholla on tulehduksellisia oireita tai iho on rikkinäinen. Myös ihoa herkistävät lääkkeet (mm. Roaccutan) tai raskaus ovat este hoidolle.

 

Maksimoi hoitotulokset [Sarjahoito 3 + 1  sis. V10Plus]

Valitse ihoa valmisteleva lisäkuorinta miedolla mantelihapolla. Näin sarjahoidon alkuperäiset kolme hoitoa varataan vahvemmille kuorinnoille. Samalla valikoidut V10Plus kotihoitotuotteet auttavat sinua parhaan hoitovasteen saavuttamisessa. Lue tuotteista lisää >

Jos ihon ongelmana on erityisesti rasvainen ja epäpuhtauksista (mustapäät, akne) kärsivä iho, voidaan ihoa hoitaa kuorinnoilla, joihin on mantelihapon lisäksi lisätty salisyyli-, atselaiini-, ursoli ja -maitohappoa puhdistavien tulosten maksimoimiseksi. 

Ostamalla sarjahoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä tulee kertahoidon hinnasta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Maksutapana käy käteinen sekä tavanomaiset pankki- ja luottokortit. (Visa, Mastercard, American Express) sekä vaihtoehtoisesti osamaksulla Klarna In-store.

 

Lämpimästi tervetuloa studioomme Helsinkiin!

* Ajanvarauksen muutos tai peruutus viimeistään vuorokautta aiemmin. Peruuttamatta jäänestä ajasta perimme 50 % palvelun hinnasta.

+358 40 968 1999

+358 40 968 0908

SILK - STUDIO

HITSAAJANKATU 6 
00810 HELSINKI

AVOINNA

MA - PE 10:00 - 20:00

LA 12:00 - 18:00

SU  00:00 - 00:00

Oven avaus klo 16:00 jälkeen
ja viikonloppuisin ajanvarauksen
numerosta +358 40 968 1999

 

SEURAA

  • Facebook
  • Instagram

Ⓒ 2021 Silk-Studio Helsinki. All rights reserved.

TAVOITA