IHOKARVOJEN SOKEROINTI

Sokerointipaketti ylävartalo – 50 €

Sokerointipaketti muu (sis. kolme vapaasti valittavaa hoitoaluetta) – 59

 

Hoitoalueet ovat sääret, pakarat ja reidet, kainalot, selkä ja käsivarret, rinta ja vatsanseutu, kasvot.

 

Lue sokeroinnista lisää

 

PRP HOITO HIUKSILLE

PRP Vampyyrihoito hiuspohja - 145 €

PRP Sarjahoito x3 hiuspohjalle - 349

 

PRP-hoidon teho perustuu asiakkaan verestä erotettavaan plasmaan, jonka sisältämät kasvutekijät stimuloivat voimakkaasti ihosolujen uudistumista, kun tämä injektoidaan mesoneulalla hoitoalueelle. Hoidon myötä ihon rakenne kiinteytyy ja elpyy. Hiuspohjassa hoito tukee hiusten kasvua.

Lue PRP-hoidosta lisää

KASVOJEN HAPPOKUORINTA

Mantelihappokuorinta - 77 €

CLEAR-happokuorinta - 77 

 

Happokuorinta nopeuttaa ihon uusiutumista ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Samalla värivirheet vaalenevat ja iho kirkastuu. Antibakteeristen ja antiseptisten ominaisuuksien vuoksi happo tasapainottaa talineritystä ja vähentää ihon epäpuhtauksien määrää. Lisäksi hapon aiheuttama hallittu ihoärsytys stimuloi kollageenin- ja elastiinintuotantoa hidastaen ihon ikääntymismuutoksia.

 

Jos ihon ongelmana on erityisesti rasvainen ja epäpuhtauksista (mustapäät, akne) kärsivä iho, voidaan ihoa hoitaa kuorinnoilla, joihin on mantelihapon lisäksi lisätty salisyyli-, atselaiini-, ursoli ja -maitohappoa puhdistavien tulosten maksimoimiseksi.

Lue kuorinnasta lisää

V10 PLUS IHONHOITOTUOTTEET 

All in one -kosteusvoide 

Lakritsi ihonhoitoseerumi

Water Based Peelin -kuorintavoide

Keramidi kasvojen puhdistusgeeli

All in one -kosteusvoide on V10 Plus Apteekkisarjan kaikille ihotyypeille sopiva kosteusgeeli. Sen tärkeimmät tehoaineet ovat hyaluronihappoyhdistelmä, hydrolysoitu kollageeni, omenan kantasolu-uute, passionhedelmäuute sekä junossitruuna. Kahden hyaluronihapon yhdistelmä tehostaa ihon kykyä säilyttää kosteustasapaino koko vuorokauden ajan.

V10 Plus Lakritsi Seerumia voidaan käyttää osana ärtyneen ja tulehtuneen ihon päivittäistä hoitoa, jolloin kolme tippaa seerumia levitetään aamuin illoin puhtaalle iholle ennen päivä- ja yövoiteita. Seerumi sopii myös silmänympärysiholle sekä parranajon aiheuttamaan punoitukseen ja pieniin haavoihin.

 

V10 Plus Water Based Peeling on kirkas, rakeeton kuorintageeli, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi.

 

V10 Plus Keramidi Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, kuivalle ja kutisevalle, atooppiselle iholle. Se puhdistaa ihon  tehokkaasti jättäen ihon raikkaan puhtaaksi ja pehmeäksi. Samalla kun puhdistusgeeli puhdistaa ja kosteuttaa ihoa se auttaa  korjaamaan ihon keramidivajetta soijapavuista eristettyjen keramidien avulla.

Miesten ihonhoito | Kauneushoitola Silk-Studio Helsinki

SILK-STUDIO | MIEHET